Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn Woerdblok

Op het Woerdblokeiland in Naaldwijk heeft Careyn in samenwerking met woningcorporatie Arcade het wooncomplex ‘Woerdblok’ gerealiseerd.

 • Contact
 • Careyn Woerdblok
  Schiereiland 51
  2673 CX Naaldwijk

  Telefoonnummer: 0174 - 711 944
  E-mail: info.woerdblok@careyn.nl
Careyn Woerdblok
 • Route


Woerdblok is een levendige, gezellige woonomgeving met veel extra voorzieningen op het gebied van comfort, veiligheid, welzijn, ontmoeting en persoonlijke zorg. Zo vindt u er een wijkrestaurant en worden er allerlei welzijnsactiviteiten georganiseerd. Het Woerdblok ligt dichtbij het centrum van Naaldwijk en vlakbij het strand.

Parkeren

U kunt  vrij parkeren aan de voorzijde van het gebouw en in de directe omgeving

... een levendige, gezellige woonomgeving met veel extra voorzieningen...

Het wooncomplex bestaat uit vier fraai vormgegeven woonvilla's en een centraal plein. De hoge woontoren 'ILand Villa' bevat 38 luxe koopappartementen. In de drie lagere woonvilla's beschikt Careyn over 63 zorgappartementen en 4 groepswoningen. Ook andere organisaties, zoals kinderdagverblijf Kwest en het Centrum voor Jeugd en Gezin, huren er ruimten.

Zelfstandig wonen in een modern appartement

In Careyn Woerdblok kunt u zelfstandig blijven wonen, ook als u een zorgvraag heeft. Deskundige medewerkers van Careyn leveren de juiste zorg op de momenten dat u dit nodig heeft. Voor het wonen in Careyn Woerdblok heeft u een zorgindicatie met verblijf nodig, een ZorgZwaartePakket (ZZP).
Meer hierover leest u hieronder op het tabblad 'Moderne appartementen'

Beschut wonen

Beschut wonen: een huiselijk alternatief

Beschut wonen is er voor ouderen die nog redelijk zelfstandig kunnen functioneren, maar die zich thuis niet meer veilig voelen, nog nauwelijks sociale contacten hebben en moeite hebben structuur in de dag aan te brengen.

Careyn Woerdblok beschikt over twee (open) afdelingen 'beschut wonen' met elk acht plaatsen en een gezamenlijke huiskamer. De begeleiding wordt zoveel mogelijk op maat geboden. Daarnaast is er ook aandacht voor een gezellige sfeer en aansprekende activiteiten.

Kleinschalig wonen

Careyn biedt 24 plaatsen kleinschalig wonen voor dementerenden. Bewoners hebben een eigen woon-/slaapkamer met een gezamenlijke woonkamer met volwaardige keuken. Per woning verblijven 6 bewoners.
Om voor een plaats in dit project in aanmerking te komen heeft u een zorgindicatie met verblijf nodig.
Meer hierover leest u hieronder op het tabblad 'Kleinschalig wonen'

Maaltijdvoorziening

Careyn zorgt voor het eten van de bewoners met een indicatie voor verblijf. Het gaat hierbij om de gebruikelijke voeding: 3 maaltijden per dag en voldoende drinken, zoals koffie, thee en frisdranken.

Servicekosten

Klik hier voor een overzicht van extra kosten die u als bewoner van Careyn Woerdblok moet betalen voor services en aanvullende diensten.
Meer over de kosten van het wonen in Careyn Woerdblok vindt u onderaan deze pagina op het tabblad 'Kosten'.

Activiteiten in Careyn Woerdblok

Klik hier voor het meest actuele informatiebulletin.

Cliëntenraad

Careyn Woerdblok
Schiereiland 51
2673 CX Naaldwijk
0174 711944

Secretariaat
Astrid Tolhuisen
0174 - 711944
a.tolhuisen@careyn.nl

Kijk op Cliëntenraad Careyn voor meer informatie

Diensten

Gratis WiFi

Careyn Woerdblok biedt bewoners en gasten gratis WiFi aan. Kijk voor het wachtwoord op de affiches of vraag ernaar bij de receptie.

wifi 

Moderne appartementen

Eigen regie

Careyn Woerdblok wil de regie zoveel mogelijk bij u laten. Als er ondersteuning nodig is, gebeurt dit respectvol en altijd in nauw overleg met u en uw naasten. Er wordt zoveel mogelijk aangesloten bij uw beleving, leefstijl en leefwijze.

Mantelzorgers hebben een belangrijke rol in uw zorgproces. De medewerkers van Careyn zullen samen met mantelzorgers en familie u zoveel mogelijk ondersteunen zodat u zich snel thuis voelt in Careyn Woerdblok.

Faciliteiten

De 63 appartementen van Careyn Woerdblok hebben de volgende faciliteiten:

 • Tweekamerwoningen
 • Grootte: 65m² inclusief balkon
 • Geschikt voor rolstoelgebruikers
 • Eigen balkon per appartement (10-15m2)
 • Algemene lift aanwezig
 • Aansluiting voor radio, tv, internet en telefoon
 • Zorg door ervaren Careyn medewerkers
 • Oproepsysteem voor dag- en nachthulp
 • Eigen ingang per woontoren met mogelijkheid tot beeldtelefoon om de centrale voordeur te openen

Restaurant Woerdblok

RestaurantAls u in Careyn Woerdblok woont, kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de activiteiten die binnen ons restaurant worden georganiseerd. Dit is een plek om elkaar, maar ook zeker wijkbewoners te ontmoeten en deel te nemen aan het uitgebreide aanbod van activiteiten. Restaurant Woerdblok is niet alleen toegankelijk voor de bewoners van het Woerdblok, ook wijkbewoners en ouders die bij Kwest hun kindje komen halen of brengen zijn van harte welkom in ons wijkrestaurant.

In het restaurant kunnen wijkbewoner en bewoners van de luxe appartementen terecht voor een eenvoudige lunch, een kleine versnapering of een verse maaltijd voor een betaalbare prijs. Voor bewoners worden de maaltijden kosteloos verstrekt.

Indicatie

Om in aanmerking te komen voor een zorgappartement heeft u een indicatie met verblijf nodig. Zo'n indicatie wordt uitgedrukt in een zogenaamd 'zorgzwaartepakket' (zzp).

Kleinschalig wonen

Geen instelling maar wonen zoals thuis...

Voor wie

Careyn Woerdblok is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen waarbij sprake is van dementie. Hiervoor is een indicatie zorgzwaartepakket V&V4,V&V 5 of V&V7 noodzakelijk.

Zorg

kleinschaligwonen De zorg gaat uit van de belevingswereld van de bewoner. Het wonen moet een herkenning zijn van het leven van vroeger: geen instelling maar wonen zoals thuis. In de woningen gebeurt alles zoals vroeger: er wordt gekookt, gewassen en gestreken. Alles in een tempo dat past bij de bewoner. Geen witte uniformen maar betrokken medewerkers die professionele zorg bieden aan de hand van het met de bewoner/familie opgestelde zorgleefplan.

Activiteiten

In Careyn Woerdblok worden diverse activiteiten georganiseerd voor bewoners. U kunt bijvoorbeeld gezamenlijk spelletjes doen, knutselen, zingen of bakken. Met de activiteiten wordt aangesloten bij de persoonlijke interesse van de bewoners. Daarnaast worden zij, als het nog mogelijk is, betrokken bij de huishoudelijke werkzaamheden zoals koken, stoffen, strijken of stofzuigen. Sommige activiteiten vinden plaats samen met de kinderen van kinderopvang Kwest.

Mantelzorgers en vrijwilligers

Mantelzorgers zijn erg belangrijk in Careyn Woerdblok. Ze ondersteunen de bewoners bij de activiteiten en helpen met koken, de was doen, strijken of zetten een kopje koffie. Ook samen met de bewoners een appeltaartje bakken wordt zeer op prijs gesteld.

Bij Careyn Woerdblok zijn ook vrijwilligers actief. Wanneer u zich als vrijwilliger bij Careyn Woerdblok wilt inzetten, bent u van harte welkom. Lees hier meer over de mogelijkheden van vrijwilliger bij Careyn. Wij ontmoeten u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Kosten

Wonen en zorg in Careyn Woerdblok vallen onder de Wet Langdurige zorg (Wlz). De Wlz vergoedt de zorg voor mensen die de hele dag toezicht en zorg dichtbij nodig hebben, bijvoorbeeld ouderen met ernstige dementie, mensen met een ernstige verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, en mensen met een ernstige psychische stoornis.
U heeft een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) om te kunnen wonen in onze locaties. 
U kunt zelf een indicatie regelen of via uw huisarts of wijkverpleegkundige.

Meer informatie over inschrijven en indicatie

Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen Careyn Woerdblok of het aanvragen van een CIZ-indicatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88 of rechtstreeks via 0174-711944 of  info.woerdblok@careyn.nl.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCareyn Woerdblok is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Deel deze pagina:

Contact

Gratis WiFi

gratis wifi op locatie