Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Stichting Vrienden van Grootenhoek

In 1997 is de Stichting Vrienden van Grootenhoek opgericht met het doel geld te verwerven voor recreatie, ontspanning en gezelligheid voor de bewoners. Dankzij vele donateurs, sponsors en giften heeft de Stichting in de afgelopen jaren veel mooie projecten kunnen realiseren. Projecten die die een bijdrage hebben geleverd om het verblijf in Verpleeghuis Grootenhoek beter, gezelliger en comfortabeler te maken.

Beter, gezelliger, comfortabeler...

Een opname in een verpleeghuis is heel ingrijpend. Niet alleen de betrokkene maar ook familie, kennissen en vrienden worden geconfronteerd met een volslagen nieuwe situatie. Weg uit de vertrouwde omgeving, weg bij alles waar men aan is gehecht.
Natuurlijk proberen medewerkers en vrijwilligers van Verpleeghuis Grootenhoek het de bewoners zo prettig mogelijk te maken. Ze zijn enthousiast, vol zorg, en doen er alles aan om een warme en veilige omgeving voor de bewoners te creëren. Maar dat is niet eenvoudig. Voor veel dingen is geen geld. Het hele budget wordt opgeslokt door de basiszorgverlening en basisdiensten. Het is daarom belangrijk om via Stichting Vrienden Van Grootenhoek iets extra's te kunnen doen.

Het huidige bestuur:

Bestuurders van de Stichting ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden

Voorzitter : dhr. A.J.G. Voormeeren
Secretariaat: mw. J.M. de Heus-Boelhouwer
Penningmeester: dhr. M. Bevers
Lid: dhr. A. Martinus
Lid: dhr. T. Lageweg
Lid: mw. M. Roza-de Pijper

RSIN-nummer: 806168869

Een greep uit onze activiteiten

alzheimertuin.jpgCareyn Grootenhoek is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Hellevoetsluis. De landelijke omgeving ademt rust en ruimte. Door de laagbouw kunnen bewoners direct naar buiten en heerlijk genieten van de tuinen en een ruim terras. Voor de drie psychogeriatrische afdelingen is een Alzheimertuin aangelegd.

Ook kunnen bewoners en hun bezoek genieten van een mooie patio met goudvisvijver. Dankzij de Stichting wordt deze vijver onderhouden.

Enkele jaren geleden heeft Grootenhoek mede dankzij de Stichting een prachtige dierenweide geopend. Dankzij een legaat - speciaal bestemd voor de dierenweide - wonen kippen, geiten, duiven en konijnen al jaren in een prima onderhouden dierenweide waar ze liefdevol worden verzorgd door een groep vrijwilligers.

Jaarverslagen

  • Klik hier voor het Jaarverslag 2014-2015
  • Klik hier voor het Financieel Jaarverslag 2014-2015
Deel deze pagina:

Contact