De Vereeniging

U woont zelfstandig in Westland en u wilt er graag vaker uit. Andere gezichten zien, samen een kop koffie drinken of gezamenlijk bezig zijn, iets doen dat bij u past. Maar tot nu toe heeft de gelegenheid zich niet voorgedaan, weet u niet waar u terecht kunt of vindt u het lastig om een eerste stap te zetten. Herkent u zich hierin? Dan is De Vereeniging, de ontmoetingsplek voor senioren, wellicht iets voor u.

Logo De Vereeniging

Ontmoeten bij De Vereeniging

Bij De Vereeniging staat de ontmoeting centraal. U treft er ouderen die net als u behoefte hebben aan contacten. Om samen in een vertrouwde sfeer activiteiten te ondernemen.
Het programma staat niet vast. Er wordt met elkaar gekeken naar wensen en mogelijkheden. Een creatieve workshop, een lezing of film, spelletjes of een uitje. Er is heel veel mogelijk. 
U kunt terecht bij één van onze groepen op meerdere locaties in het Westland.

Voor wie is De Vereeniging?

De Vereeniging is bedoeld voor zelfstandig wonende Westlandse senioren van 65 jaar en ouder. Krijgt of heeft u een indicatie voor professionele zorg, zoals dagopvang of verhuist u naar een woonzorgcentrum? Dan vervalt het lidmaatschap van De Vereeniging en kunt u bij de dagbesteding of dagbehandeling van Careyn terecht.

Meer informatie

De Vereeniging is een initiatief van Vitis Welzijn, Pieter van Foreest en Careyn, ondersteund door de gemeente Westland.
Meer informatie vind u op de website www.devereenigingwestland.nl. U leest daar alles over de kosten, de locaties en over het vervoer. Ook kunt u er de speciale nieuwsbrief downloaden.