Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Zorg Thuis

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u verzorging of verpleging nodig? De medewerkers van Careyn staan voor u klaar om u thuis te helpen. Met verzorging, verpleging en begeleiding. U kunt hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Zo overbrugt u een moeilijke periode en kunt u toch thuis blijven wonen.

U bent bij ons in beeld

Zelf de regie over uw eigen leven houden, dat vinden we bij Careyn heel belangrijk. Ook als u ziek bent, herstelt van een operatie of een chronische aandoening hebt. Dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Integendeel, samen met u regelen we zorg en hulp.
We willen u leren kennen zodat u zelf kunt beslissen wat nodig is en bij u past. Daarbij vragen we u mee te denken. Wat kunt u zelf nog? Wat heeft u nodig? Wat kan uw omgeving voor u betekenen. Zijn er slimme hulpmiddelen in te zetten?

Voor al uw vragen kunt u terecht bij uw wijkteam. Klik hier voor meer informatie.

Samen met uw huisarts en organisaties in de buurt

We reageren snel op veranderingen in uw gezondheid. In overleg met u hebben we contact met uw huisarts. Om u nog beter van dienst te zijn zitten we regelmatig aan tafel met andere zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties in uw wijk. Zodat we ze kennen en weten wat er in de wijk mogelijk is of verbeterd kan worden. Immers, samen werkt 't beter!

Verzorging en verpleging

 

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De verzorgenden en verpleegkundigen van Careyn bieden u hulp in uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, in en uit bed gaan, wassen, douchen, verzorgen van een wond, geven van injecties, plaatsen van katheters, advies bij hulpmiddelen, medicijngebruik, incontinentieproblemen en het leren omgaan met een ziekte of handicap.

Bij mensen die thuis willen sterven is er vaak extra hulp nodig. Ook deze extra zorgverlening bieden wij. De medewerkers worden flexibel ingezet; door de week en in het weekend, overdag, 's avonds en 's nachts. Dit is afhankelijk van uw situatie. Wanneer u buiten kantooruren of in het weekend plotseling verpleegkundige zorg nodig heeft, staat ons team van de Acute Dienst voor u klaar.

Informatie over hoe zorg kunt aanvragen vindt u bij 'Uw zorg regelen'.

Naast verzorging en verpleging thuis, kunt u ook bij Careyn terecht voor:

Diensten

Deel deze pagina:

Contact