Ons aanbod

Komt u er niet uit? Bel gerust Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88.

Resultaten (14)

Icoon CareynPlus

CareynPlus

 • Naam icoon In Delft en 14 andere gemeenten

Een helpende hand. Dat is wat CareynPlus u biedt. Nu of later. Want CareynPlus helpt u graag verder als u hulp of ondersteuning nodig heeft. Zodat u met plezier de dingen kunt blijven doen die u graag doet.

Icoon Casemanager dementie

Casemanager dementie

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Krijgt u te maken met dementie? Dan roept dit veel vragen maar ook onzekerheden op. Onze medewerkers, of zoals we bij Careyn zeggen 'casemanagers' en 'dementieconsulenten', begeleiden en adviseren mensen met dementie. Maar we gaan verder dan dat, want ook uw mantelzorger wordt begeleid tijdens het hele traject.

Icoon Cliëntondersteuning Wlz

Cliëntondersteuning Wlz

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Alle mensen die recht hebben op langdurige zorg (met een Wlz‐indicatie) kunnen hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Prettig, want uw situatie is vaak al moeilijk genoeg.

Icoon Cliëntvertrouwenspersoon Wzd

Cliëntvertrouwenspersoon Wzd

 • Naam icoon In Delft en 16 andere gemeenten

Elke cliënt die valt onder de Wet zorg en dwang heeft recht op een cliëntvertrouwenspersoon. Die kan u bijvoorbeeld uitleg geven over uw rechten, gesprekken voorbereiden of ondersteunen als u een klacht heeft. Goed om te weten: de cliëntvertrouwenspersoon is onafhankelijk en de informatie die u met elkaar deelt is altijd vertrouwelijk.

Icoon Diëtist: voeding en dieetadvies

Diëtist: voeding en dieetadvies

 • Naam icoon In Delft en 11 andere gemeenten

Genieten van lekker eten is gezellig én belangrijk om gezond te blijven. De diëtisten van Careyn zijn de deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding. En dat alles afgestemd op uw wensen. Omdat goede voeding en dieetadvies altijd maatwerk is.

Icoon Gespecialiseerde verpleging

Gespecialiseerde verpleging

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Onze gespecialiseerde verpleging geven u advies en zorg. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Dit doen wij puur vanuit de passie voor het werk. Toegewijd en altijd op basis van de nieuwste kennis.

Icoon MPT – Modulair Pakket Thuis

MPT – Modulair Pakket Thuis

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Het Modulair Pakket Thuis (MPT) van Careyn biedt de voordelen van het zelfstandig wonen in combinatie met onderdelen van de complete zorgverlening. Dat kan gaan om bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding. U krijgt niet het 'volledig pakket', maar alleen die zorg die u nodig heeft of kiest. U kiest dus voor flexibiliteit.

Icoon Palliatieve en terminale zorg thuis

Palliatieve en terminale zorg thuis

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg. Dat kan gaan om zorg thuis, of om zorg in een hospice of zorgcentrum. Veel mensen willen het liefste thuis sterven, met hun dierbaren om hun heen en in een vertrouwde omgeving. U kunt dan rekenen op Careyn. Onze verpleegkundigen staan voor u klaar.

Icoon Personenalarmering

Personenalarmering

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren waardoor u acute hulp nodig heeft. Daarom hebben wij Careyn Personenalarmering. Zo kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week, met één druk op de knop bereiken. Een geruststellend gevoel. Voor uzelf, maar ook voor familie en vrienden.

Icoon Specialistische verpleging (thuiszorgtechnologie)

Specialistische verpleging (thuiszorgtechnologie)

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook wanneer u ingewikkelde medicatie of behandeling nodig heeft. Dat snappen wij. En weet u: dit kan dankzij onze specialistische verpleging. Met moderne technologie kunnen heel veel behandelingen namelijk ook thuis uitgevoerd worden. Een prettig idee, toch?

Icoon Terminale palliatieve zorg in het hospice

Terminale palliatieve zorg in het hospice

 • Naam icoon In Delft en 8 andere gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg. Dat kan gaan om zorg thuis, of om zorg in een hospice of zorgcentrum. Een hospice biedt uitkomst als sterven thuis niet mogelijk. Of als dat niet goed voelt. Samen met de behandelend specialist of huisarts wordt gekeken wat de prognose is. Is de levensverwachting korter dan drie maanden? Dan is een opname in ons hospice mogelijk.

Icoon Wijkverpleging

Wijkverpleging

 • Naam icoon In Delft en 16 andere gemeenten

Wijkverpleging is wat we doorgaans ‘thuiszorg’ noemen. Het gaat om de zorg door een verpleegkundige of een verzorgende bij u thuis. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn vanwege een ziekte of een lichamelijke beperking. Denk aan hulp bij het aan- en uitkleden, het douchen, toiletbezoek of aan wondverzorging. Ook kan de wijkverpleging medicijnen klaarzetten en toedienen. Alles is er op gericht om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen, ondanks ouderdom, ziekte of beperking.

Icoon Wondzorg

Wondzorg

 • Naam icoon In Delft en 18 andere gemeenten

Goede wondverzorging is altijd belangrijk. Het bevordert de genezing en verkleint de kans op pijn, ontstekingen en littekens. Kleine wondjes kunt u vaak zelf verzorgen, maar bij grotere en complexe wonden is deskundige behandeling door een specialist belangrijk. De ervaren wondverpleegkundigen van Careyn staan dan ook voor u klaar. En een wondverpleegkundige is snel geregeld.

Icoon Zorg in de laatste levensfase

Zorg in de laatste levensfase

 • Naam icoon In Delft en 16 andere gemeenten

Ook in de laatste levensfase kunt u op Careyn rekenen. Wij bieden u professionele en gepaste zorg in verschillende situaties. Als mensen horen dat zij niet meer kunnen genezen, kunnen ze een beroep doen op onze palliatieve zorg. Is de levensverwachting minder dan drie maanden, dan spreken we van terminale zorg. Die zorg is net als palliatieve zorg gericht op een zo goed mogelijk kwaliteit van leven. Bij terminale zorg wordt daarnaast een goede stervensbegeleiding belangrijk.